Sraz CHS z Větrné paseky 2017

Sraz CHS z Větrné paseky 2017O víkendu 22. – 23. července jsme se zúčastnili již tradičního srazu chovatelské stanice „z Větrné paseky“ z níž máme našeho Huberta a Niké.Setkání se zúčastnilo přes 20 pejsků se svými páníčky a jako vždy jsme si společně užili spoustu legrace. Myslím že pro všechny byla velkým a milým překvapením účast Kerdíka, se kterým se život moc nemazlil. Zdá se ale, že veškerému jeho trápení je konec a s jeho novou paničkou Jitkou ho čeká už jen šťastný psí život!

První den jsme si udělali malou výstavu, na které k mé velké radosti získala Niké titul nejkrásnějšího jedince srazu :-). Pak si mohli všichni vyzkoušet agilití překážky. Hubert chvíli stávkoval a místo skákání zdrhal do potoka, ale nakonec jsem ho ukecala. Nikitce šlo skákání o poznání líp. V lese jsme pak zápolili v dalších disciplínách – aport na suchu, aport kachny z vody, jízda na záchranářské lanovce a odvaha na atrapě divočáka. Tady se Hubertovi dařilo o poznání líp než Nikitce :-). Večer si pak někteří odvážní vyzkoušeli aport starého (a značně zapáchajícího) kuního samce. Byla jsem překvapená, jak se žádnému psovi nechtělo vzít tohohle „smraďocha“ do mordy. Dokonce i Hubert, který obvykle nic neřeší a přinese všechno, na mě dost nechápavě hleděl, jestli to jako myslím vážně. No, myslela, takže ho nakonec přinesl :-). Pak jsme poseděli u skvělého pohoštění a klábosili, jak jinak než o těch našich chlupáčích. Druhý den vyhrál Hubert „Borce srazu“, když nejlépe (i když ne bezchybně) aportoval opravdu těžkého zajíce. Nakonec jsme si udělali příjemnou procházku k rybníku, kde se ještě psiska vyřádila s atrapou kachny.

Děkuju Mirce za uspořádání srazu a hlavně za tak skvělá psiska jako jsou Hubert a Niké! A díky všem za setkání a už teď se těšíme na další! Za supr fotky děkujeme Petrovi Meduňovi!

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Novinky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.