Sraz Větrňáků 2020

Sraz Větrňáků 2020Ve dnech 25. a 26. července 2020 jsme se s radostí zúčastnili dalšího srazu chovatelské stanice z Větrné paseky, rodné stanice našeho Huberta a Nikitky. Jako již tradičně proběhlo představení pejsků, předvedení v kruhu, svoje cvičitelské umění předvedly některé děti, mohli jsme si nechat poradit od veterináře a odpoledne si vyzkoušet různé aktivity v lese. Druhý den jsme navštívili kozí farmu, ochutnali výborné kozí sýry a nakonec, i přes lehkou nepřízeň počasí, vystoupali na vrch Poustevník – Špičák.

Celý sraz probíhal v příjemné přátelské atmosféře, potkali jsme naše „staré“ přátele a poznali dost nových. Hubert vyhrál „nejlepšího lovečáka srazu“, když bez jediného zaváhání aportoval smrdutého 🙂 kuního samce.

Moc děkujeme Mirce Kadlecové za organizaci srazu i všem ostatním, kteří se na něm podíleli. Za fotky děkujeme Lubošovi Havránkovi a Petrovi Meduňovi.

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Novinky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.